Hirsirakennukset Ilmajoelta

Alalta jo 30 vuoden kokemus, joka mahdollistaa villeimpienkin ideoiden toteuttamisen.

Huvilat ja mökit

Kodit

Varastorakennukset

Tarvetta kestävälle ja kustomoidulle hirsikehikolle, hirsitalolle, hirsihuvilalle tai hirsimökille?

Tarjoamme sinulle laadukkaat käsin tehdyt hirsikehikot, -talot, -huvilat sekä -mökit. Suunnittelemme projektin aina sinun toiveiden mukaan. Mahdollisuuksia on tilata pelkkä kehikko, sateelta suojaan -paketti tai täysin valmis kokonaisuus.

Tuote suunnitellaan aina ympäristön vaatimukset huomioon ottaen sekä keskitytään ikkunoiden suuntauksiin vangiten mahdollisimman paljon ympäröivää luontoa osaksi sisätiloja. Suunnittelu toteutetaan yhteistyössä sinun kanssa. Mitään valmista mallistoa meillä ei ole, joten saat aina yksilöllisesti suunnitellun kokonaisuuden juuri toiveidesi mukaisena.

Käytämme vain kotimaisia laadukkaita materiaaleja

 

Eristeet

Kotimainen PPTERMO toimii erinomaisesti useimmissa rakenteissa. Se soveltuu mm. hirsitaloon, kivitaloon, puutaloon ja teollisuushalleihin. Erittäin kimmoisana ja joustavana eristemateriaalina PPTERMO elää rakenteiden mukana ja säilyttää ominaisuutensa säiden vaihteluista huolimatta vuosikymmenestä toiseen.

PPTERMO hylkii voimakkaasti vettä eikä sido kosteutta itseensä. Se mahdollistaa taloon hengittävän ja höyrynsuluttoman rakenteen, siirtäen höyryt ja kaasut eristeen läpi itse eristysmateriaalin kastumatta. PPTERMO rakennusnauhan kanssa ei tarvitse käyttää lisätiivisteitä viistosateen ja valumaveden torjumiseksi.

Kansainväliset paloturvallisuusvaatimukset (ISO 11925-2) täyttävä PPTERMO on myös myrkytön ja pölytön saumaeriste, joka ei aiheuta allergisia reaktioita. Tuotteelle on myönnetty Allergia- ja astmaliiton yhteistyötunnus ainoana saumaeristeenä. Sillä on myös paras kansainvälinen M1-sisäilmaluokitus. PPTERMO ei tarjoa kasvupohjaa homeelle tai mikro-organismeille eikä materiaali houkuttele itseensä pieneliöitä tai muita tuhohyönteisiä.

Lue lisää www.jyremark.fi

Ovet ja ikkunat

Tutustu linkistä Pihlan laajaan ja monipuoliseen valikoimaan