Peltityöt

Konesaumakatot, profiilikatot, listoitukset sekä niiden oheistuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat, talotikkaat ja hätäpoistumistietikkaat.

Tarjoamme sinulle laajan erikoisosaamisemme peltitöissä

Konesaumakatot, profiilikatot, listoitukset sekä niiden oheistuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat, talotikkaat ja hätäpoistumistietikkaat jo 12 vuoden kokemuksella. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiäkin asiakkaita vahvalla ammattitaidolla.

Valmis.jpg

Kaikki peltityöt RT kortiston asettamin suunnittelu, asennus ja kiinnitys määräyksin

Sinun omaisuuden suojaus ja työn perusteellinen suunnittelu on meille tärkeä asia joka näkyy kaikissa tekemissämme töissä. Huolehdimme myös siitä että kattoremontti tai muu peltityö sujuu mahdollisimman vähän häiriöitä aiheuttaen.

Peltikattoremontit sisältävät kaiken sokkeli pellistä piipun hattuun.

Konesaumakatot

Konesaumakatot kaikilla saatavilla olevilla väri vaihtoehdoilla. Katolle tulevat läpiviennit kuten ilmastointi, viemärin tuuletus, savupiippu sekä liesituulettimen poisto saumataan peltikattoon RT korttien asettamien ehtojen mukaisesti.

Profiilikatot

Profiilikatot kaikilla saatavilla olevilla väri vaihtoehdoilla. Läpiviennit pellitetään saate pellein harjalta läpivientiin.

Listoitustyöt

Listoitustyöt, kuten sokkelipellit, ikkunapellit, kynnyspellit ja katkaisulistat kohteeseen sopivalla mitoituksella.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat, talotikas ja hätäpoitumistietikkaat. Vesikourut Vesikourut kattoremontin yhteydessä.

Yhteydenotto

Kirjoita meille, sovi tapaaminen tai soitellaan.

044 983 0858

Kiitos viestistäsi!