Turvasuojaus

Tutustu tuotteisiin laitemerkin linkistä.
Videot aukeavat uuteen välilehteen.
- Paradox langalliset sekä langattomat rikosilmoitinjärjestelmät.
- DSC langalliset sekä langattomat rikosilmoitinjärjestelmät.
- AJAX rikosilmoitinjärjestelmät.
- Dahua valvontakamera järjestelmät.

Kartoitamme sinun tarpeisiin soveltuvan laitteiston sekä suunnittelemme laite valinnat niin että rahalle saadaan vastinetta. Jokaiselle kameralle on aina oma käyttötarkoituksensa. Tarjoamme myös laitteiden ja järjestelmien huoltosopimukset ja palvelut

products_02.jpg

Kokemusta jo sadoista asennuksista neljän vuoden ajalta.

Tutustu asentamiimme tuotteisiin linkistä 

Haluatko päivittää kotisi nykyaikaan ja tehdä siitä turvallisemman hälytysjärjestelmän avulla?

Tarjoamme turvasuojaus palveluita niin yksityisille kuin yrityksille. Saat meiltä laadukkaat Dahua valvontakamerajärjestelmät monenlaisiin tarpeisiin sekä Paradox ja DSC rikosilmoitinjärjestelmät turvaamaan kotisi tai yrityksesi omaisuutta, tulipalolta, ilkivallalta, vahingoilta sekä varkauksilta. Paradox mahdollistaa myös järjestelmän liittämisen sähköiseen lukitukseen joka mahdollistaa esimerkiksi ovien avaamisen kännykkä sovelluksella.

Merkittäviä hyötyjä hälytyjärjestelmästä, rikosilmoitinsjärjestelmästä ja sähköisestä lukistuksesta

Hälytysjärjestelmästä on hyötyä esimerkiksi, kun lapsesi tulee koulusta kotiin niin kameravalvonnan on mahdollista ilmoittaa sinulle kännykkäsovelluksella tästä tai vaikkapa silloin kun iäkkäämpi läheisesi asuu yksin kotona ja haluat seurata hänen liikkeittään turvallisuuden varmistamisen vuoksi. Rikosilmoitinjärjestelmä sekä sähköinen lukitus mahdollistaa esimerkiksi ovien etä-avaamisen kännykkäsovelluksella. Sovelluksen saa myös ilmoittamaan kaikki hälytykset samaan aikaan vartioimisliikkeelle sekä asiakkaalle. Sähköinen lukitus mahdollistaa myös lokiin tallentamisen oven käyttäjästä.

Pyydä huolto tai tarjous tällä lomakkeella

Kirjoita viestikenttään laite sekä suppea selitys viasta

044 983 0858

Kiitos viestistäsi!